Dine fordele og de fælles faciliteter

Værd at vide om din investering i din nye bolig

SILO entreLobby i international stil

Kombinationen af patinerede egepaneler, rå beton og en loftshøjde på ikke mindre end 4,70 meter giver en elegant og international ramme om ankomsten til din bolig. Gulvet udføres i et unikt mønster dannet af granit, slebet beton og blå klinker. Der er sørget for hele to elegante elevatorer i hver af de to opgange. Det giver fleksibilitet og kapacitet til beboerne og deres besøgende.

Trygge fællesfaciliteter

Cykelparkering i stueetagen er udført som et åbent og trygt sted at færdes, da der er store vinduespartier i øst- og vestgavlen. Med indgang fra begge gavle parkerer du din cykel i det farvekoordinerede rum, hvorfra du bevæger dig direkte ind i din egen lobby og op til din bolig.

  

Kajakker lige ved hånden

Rummet til barnevognsparkering har 4,70 meter til loftet og det er derfor tanken, at det også kan bruges til opbevaring af kajakker, som kan hejses op under loftet. Som en del af byggeriet får ejerforeningen overdraget fire nye kajakker til fri disposition.

Tagterasse

Fællesskab på toppen

Den fælles taghave bliver et eksklusivt mødested, der er konstrueret, så det giver mest muligt læ for vind og vejr. Ideelt til et glas i utide, en doven sommersøndag eller en grillmiddag med venner og familie. Der er en smuk udsigt til Københavns tårne, op og ned langs kysten og over til Malmø.

Muligheder i nærmiljøet

Der bliver lagt stor vægt på erhvervslejerne i stueetagen, for de skal ikke alene indgå i det nære bymiljø, men også understøtte det gode liv for beboerne i Frihavns Tårnet. Idéen er, at der skal være plads til fx. café og restaurant med take away. Over café - og restaurantmiljøet er der placeret en baldakin, som har det formål at give respektafstand og dæmpe lyd fra gæster i gadeniveau. Baldakinen tilbyder desuden ly og tørvejr for gæsterne.

P-hus og supermarked

Vores nærmeste nabo er et p-hus, hvor du til en rimelig månedlig betaling kan leje p-pladser. P-huset er nemt og praktisk at parkere i, du har supermarked i stueetagen og skal blot krydse strædet før du er i læ i Frihavns Tårnets arkade.

International skole

Der opføres en ny international skole i Nordhavnen tegnet af arkiteketerne CF Møller. Skolen bliver skandinaviens mest moderne internationale skole, og skal kunne rumme 1.200 elever. Mærsk Fonden har støttet skolen med 200 mio. kr. Planen er, at den stå færdig medio 2016.

SILO altan extrior

Terrasser i særklasse

Alle boliger får generøse terrasser, der går i ét med gulvene. De opleves derfor som en naturlig forlængelse af indemiljøet og bliver så bredt dimensionerede, at der bliver plads til udemøblering. Takket være den høje etagehøje, vil sollyset komme dybt ind i lejligheden.

Ingen bopælspligt

Det er muligt for at erhverve bolig uden bopælspligt.

Metro

Der er tænkt alle offentlige transportmidler ind i den ny Nordhavn planlægning. Nordhavnstationen ligger allerede tæt på Århusgadekvarteret. Nordhavnen bliver serviceret med bustransport. Der er ved at blive bygget en gennemføring mellem Lyngby motorvejen og Kalkbrænderihavnsgade, så du kan komme hurtigt ud eller ind i byen. Der bygges en ny supercykelsti mellem Hellerup, Nordhavnen og Østerport Station, så du kan være i Hellerup på få minutter. Men ikke mindst bliver der opført ny Metro station i 2019, få hundrede meter fra Frihavns Tårnet, så du vil kunne være i lufthavnen på et øjeblik. Når Metrostationen bliver taget i brug, vil der komme en mindre tillægskøbesum som et årligt bidrag, der pålignes alle nye boliger og erhverv i det fremtidige Nordhavnsområde.

Mæglere

Lokalbolig

Østerbrogade 167
2100 København Ø
Tlf. 4358 2333
kontakt@frihavns-taarnet.dk

LokalBolig Projektsalg

Amerika Plads 30 A
2100 København Ø
Tlf. 3253 2222
kontakt@frihavns-taarnet.dk

LokalBolig samarbejder med Handelsbanken

Kontakt os

Bygherre

Frihavns Tårnet

Danneskiold-Samsøes Allé 55
1434 København

Læs mere om teamet bag byggeriet

Nyhedsbrev

Find Frihavns Tårnet

find-vej-mini

Rutevejledning - klik her

Helsinkigade 18-20
(tidligere Lüdersvej 10)
2150 Nordhavn

Da bygningen endnu ikke er færdigbygget, er billeder af bygningen, rum og terrasser 
ikke rigtige fotografier, men 3D-visualiseringer, som viser eksempler på indretning og materialer.

Der tages forbehold for ændringer og fejl.
Webdesign: 1437.dk