Smidig proces med god tid

Lokalbolig og Lokalbolig Projektsalg hjælper dig hele vejen igennem boligkøbet

LokalBolig---Projektsalg-RGB-posTil en start anbefaler vi et besøg i vores showroom, hvor du får et indblik i Nordhavnens fantastiske beliggenhed og kan mærke stemningen i Frihavns Tårnet. Du møder mæglerne, der giver dig en grundig gennemgang af projektet og svarer på dine spørgsmål. lokalbolig-logoDu vil også få mulighed for at se materialeprøver og en køkkenudstilling.

Det er en stor beslutning – tag dig god tid

Vi ønsker, at du skal føle dig tryg og godt informeret om din nye bolig, så inden du endeligt beslutter dig, har du boligen på hånden i tre hverdage, uden omkostninger for dig. I de tre dage står vi til rådighed, og vil svare på dine spørgsmål omkring projektet.

Køb af boligen – sådan foregår det

Når du er sikker på, at du har valgt den rigtige bolig, kan du underskrive en købsaftale med forbehold for dine rådgiveres godkendelse. Dine rådgivere har seks hverdage til at godkende handlen. Derefter skal du deponere udbetalingen samt stille en garanti for den resterende del af købesummen. Du betaler ikke hele din bolig, før du flytter ind. Ønsker du tilbud på finansieringen, henviser vi gerne til samarbejdspartnere.

Sæt dit eget præg på din nye bolig

Du har mulighed for at sætte dit eget præg på din nye bolig. Du vil blive præsenteret for forskellige muligheder for tilvalg. Du bliver inviteret til et informationsmøde, hvor Praksis Arkitekter præsenterer deres vision om boligbyggeriet og lejlighedernes indretning. Desuden vil du blive inviteret til tilvalgsmøder af mægleren og hos entreprenøren og hos vore underleverandører, så du får opfyldt din egen boligdrøm sammen med vores arkitekter samt diverse leverandører. Glæd dig!

Løbende orientering om det væsentlige

Du vil løbende blive orienteret om byggeriet og de nye ting, der sker i Nordhavnen. Vi vil ca. hver anden måned udsende et nyhedsbrev, ligesom du vil blive inviteret til arrangementer, som afholdes omkring Frihavns Tårnet samt af By & Havn.

Indflytning og gennemgang

En måned før overtagelsesdagen vil du blive inviteret til en gennemgang af din bolig. Vi ønsker at sikre os, at alt er, som det skal være på overtagelsesdagen, hvor du får overdraget nøglerne. Samtidig gennemgår vi boligen med dig, så du kan være tryg ved, at boligen er i den lovede kvalitet. I de efterfølgende 5 år kontakter vi dig to gange for at sikre os, at boligen fortsat er, som den skal være. Første gang er 1 år efter, at byggeriet står færdigt, og igen 4 år efter. På den måde garanterer vi for kvaliteten af din nye bolig – også når håndværkerne for længst er taget hjem.

Mæglere

Lokalbolig

Østerbrogade 167
2100 København Ø
Tlf. 4358 2333
kontakt@frihavns-taarnet.dk

LokalBolig Projektsalg

Amerika Plads 30 A
2100 København Ø
Tlf. 3253 2222
kontakt@frihavns-taarnet.dk

LokalBolig samarbejder med Handelsbanken

Kontakt os

Bygherre

Frihavns Tårnet

Danneskiold-Samsøes Allé 55
1434 København

Læs mere om teamet bag byggeriet

Nyhedsbrev

Find Frihavns Tårnet

find-vej-mini

Rutevejledning - klik her

Helsinkigade 18-20
(tidligere Lüdersvej 10)
2150 Nordhavn

Da bygningen endnu ikke er færdigbygget, er billeder af bygningen, rum og terrasser 
ikke rigtige fotografier, men 3D-visualiseringer, som viser eksempler på indretning og materialer.

Der tages forbehold for ændringer og fejl.
Webdesign: 1437.dk