Torpedohallen, Holmen

Torpedohallen, Holmen

Erfarne og visionære kræfter

Idémændene bag Frihavns Tårnet brænder for bygninger med historie

Den primære drivkraft bag udviklingen og ombygningen af DLG-siloen er Morten Boll, arkitekt, rådgiver, projektudvikler og tidligere direktør i NCC. Morten Bolls passion for ekstraordinære bygninger med historie betød, at han kunne se potentialet i siloen. Dette gjorde, at valget af samarbejdspartneren 2L Holding A/S www.2L.dk faldt helt naturligt, da de deler samme passion for bygninger med historie og tidligere har samarbejdet om andre unikke projekter.

Kvalitets- og detaljestyring i særklasse

Gemini recidence, frøsiloerneGemini Recidence, Frøsiloerne, Islands Brygge
masteskureneMasteskurene og Mærsehuset, Holmen
saugvaerketSaugværket, Holmen
gl-baadvaerftGl. Baadværft, Holmen
kedelsmedienKedelsmedien, Holmen

På nogle områder er Morten Boll og 2L Holding bygherrer af den gamle skole. De har investeret deres egne penge i Frihavns Tårnet, og står for en omhyggelig kvalitets- og detaljestyring, som ikke skal forveksles med en spareøvelse. – Vi valgte ikke det billigste forslag fra de deltagende arkitekter i arkitektkonkurrencen, men det bedste, fastslår Boll. Vi går heller ikke efter de billigste detaljeløsninger, men optimerer hele tiden på projektet, så det skiller sig ud blandt de nye byggerier i Nord-havnen på både kort og lang sigt. Det er et erklæret mål, at Frihavns Tårnet også skal være en attraktiv adresse om 20, 30 og 40 år.

CV'er der dokumenterer forskellen

Kvalitetskrav, omhyggelig projektstyring og flair for historien har også præget de mange andre projekter, som Morten Boll har været involveret i. Både som direktør gennem ni år hos NCC og som selvstændig idémand og bygherre, har han fulgt den samme filosofi "Et godt eksempel er Gemini Residence, frøsiloerne som vi stod for i NCC", siger Morten Boll. "Det var to siloer på Islands Brygge, hvor vi også gik skridtet videre og fik et – i mine øjne – ekstraordinært flot resultat ud af anstrengelserne. Eller Torpedohallen på Holmen, der blev udviklet i den gamle motortorpedobådshal. Igen en bygning med en unik historie, som det blev muligt at bevare og bygge om til moderne krav. Det skete i øvrigt også i samarbejde med 2L Holding".

2L Holding er synonym med Holmen i kraft af dets engagement i de ikoniske byggerier Torpedohallen, Saugværket, Masteskurene, Kedelsmedien og Holmens Gamle Bådeværft. 2L Holding har, ud over projekter på Holmen, i mange år arbejdet med ejendomme på en bred front. Ud over ejendomme har 2L Holding haft stor succes med at udvikle forskellige typer selskaber og sælge dem igen, så som Christianshavns Video til Blockbuster og Danish Separation Systems til hhv. Alfa Laval og Tetrapak.

Teamet har en særlig passion for bygninger med historie, hvor man konstant arbejder på at indarbejde den stille luksus fra den store volumen til detaljen, så den enkelte bolig fjerne sig fra det gennemsnitlige til det unikke.

Kontakt bestyrelsen

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Find Frihavns Tårnet

find-vej-mini

Rutevejledning - klik her

Helsinkigade 18-20
(tidligere Lüdersvej 10)
2150 Nordhavn