visionen nordhavn

En hverdag med konstant forkælelse

Kvaliteterne i Frihavns Tårnet betoner alt det, der gør den store forskel

Det er hverdagen, der skal fungere og tilbyde dig og din familie unikke kvaliteter. Tid til det væsentlige. Tilgængelighed via Metro, bil, båd, tog og cykel. Daglig glæde over den generøse loftshøjde, det store udsyn og det nære bymiljø. Og ikke mindst visheden om at have valgt en af de mest attraktive boliger i hele den nye Nordhavn.

Kun Frihavns Tårnet tilbyder kombinationen af eksklusive boliger, stort dimensionerede terrasser, udvalgte materialer og nærhed til det hele. Er du i bil, stiller du den i p-huset, der liggger 15 meter væk. Her kan du kan leje plads på månedsbasis til en særdeles rimelig ydelse. Du spadserer derefter med dine indkøb direkte over til den smukke arkade. Forkælelsen fortsætter i lobbyen, der giver dig en værdig velkomst, før du tager elevatoren op.

Hver dag har du café, shopping, kajakture, takeaway eller grill på tagterrassen lige ved hånden. Nu er det op til dig, hvad du har lyst til.

SILO køkken

Med arkitekternes ord

939566 630 6300 0 133 2772 1732 2"De fleste moderne mennesker vil gerne have sig frabedt at få forklaret, hvad det gode liv er. Alligevel har de fleste et billede af, hvad der for dem er det ideelle liv og en god dagligdag. Visionen med Frihavns Tårnet er at skabe en rummelig og fleksibel ramme, hvor man kan tage en tur i kajakken, mødes med venner over et glas på tagterrassen, invitere gæster eller bare nyde øjeblikket alt efter humør. Det hele på den specielle klangbund, som den historiske bygning leverer.

Samtidig ser vi det som en kvalitet, at bygningen i stueplan åbner sig imod det omgivende byrum med en smuk arkade med caféer og butikker. Det frie valg mellem fællesskab, familieliv og individualitet er her bygget ind fra starten".

Mette Tony & Mads Bjørn Hansen
Arkitekter MAA
Praksis Arkitekter

Kontakt ejerforeningen

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Find Frihavns Tårnet

Rutevejledning - klik her

Helsinkigade 18-20
(tidligere Lüdersvej 10)
2150 Nordhavn