SILO entre

Lobby i international stil

Kombinationen af patinerede egepaneler, rå beton og en loftshøjde på ikke mindre end 4,70 meter giver en elegant og international ramme om ankomsten til din bolig. Gulvet er udførti et unikt mønster dannet af granit, slebet beton og blå klinker. Der er sørget for hele to elegante elevatorer i hver af de to opgange. Det giver fleksibilitet og kapacitet til beboerne og deres besøgende.

Trygge fællesfaciliteter

Cykelparkering i stueetagen er udført som et åbent og trygt sted at færdes, da der er store vinduespartier i øst- og vestgavlen. Med indgang fra begge gavle parkerer du din cykel i det farvekoordinerede rum, hvorfra du bevæger dig direkte ind i din egen lobby og op til din bolig.

 

Kajakker lige ved hånden

Rummet til barnevognsparkering har 4,70 meter til loftet. Som en del af byggeriet har ejerforeningen overdraget fire nye kajakker til fri disposition.

Tagterasse

Fællesskab på toppen

Den fælles taghave er et eksklusivt mødested, der er konstrueret, så det giver mest muligt læ for vind og vejr. Ideelt til et glas i utide, en doven sommersøndag eller en grillmiddag med venner og familie. Der er en smuk udsigt til Københavns tårne, op og ned langs kysten og over til Malmø.

Muligheder i nærmiljøet

Der bliver lagt stor vægt på erhvervslejerne i stueetagen, for de skal ikke alene indgå i det nære bymiljø, men også understøtte det gode liv for beboerne i Frihavns Tårnet. Idéen er, at der skal være plads til fx. café og restaurant med take away. Over café - og restaurantmiljøet er der placeret en baldakin, som har det formål at give respektafstand og dæmpe lyd fra gæster i gadeniveau. Baldakinen tilbyder desuden ly og tørvejr for gæsterne.

P-hus og supermarked

Vores nærmeste nabo er et p-hus, hvor du til en rimelig månedlig betaling kan leje p-pladser. P-huset er nemt og praktisk at parkere i, du har supermarked i stueetagen og skal blot krydse strædet før du er i læ i Frihavns Tårnets arkade.

International skole

Der er opført en ny international skole i Nordhavnen tegnet af arkiteketerne CF Møller. Skolen er skandinaviens mest moderne internationale skole, og rummer 1.200 elever. Mærsk Fonden har støttet skolen med 200 mio. kr. 

SILO altan extrior

Terrasser i særklasse

Alle boliger har generøse terrasser, der går i ét med gulvene. De opleves derfor som en naturlig forlængelse af indemiljøet og er så bredt dimensionerede, at der er plads til udemøblering. Takket være den høje etagehøje, komme sollyset dybt ind i lejligheden.

Metro

Der er tænkt alle offentlige transportmidler ind i den ny Nordhavn planlægning. Nordhavnstationen ligger allerede tæt på Århusgadekvarteret. Nordhavnen bliver serviceret med bustransport. Der er blevet bygget en gennemføring mellem Lyngby motorvejen og Kalkbrænderihavnsgade, så du kan komme hurtigt ud eller ind i byen. Der bygges en ny supercykelsti mellem Hellerup, Nordhavnen og Østerport Station, så du kan være i Hellerup på få minutter. Men ikke mindst er der blevet opført en ny Metro station i 2019, få hundrede meter fra Frihavns Tårnet, så du kan være i lufthavnen på 20-30 min. Der er en tillægskøbesum som et årligt bidrag til Metroen, der pålignes alle nye boliger og erhverv i Nordhavnsområdet.

Kontakt ejerforeningen

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Find Frihavns Tårnet

Rutevejledning - klik her

Helsinkigade 18-20
(tidligere Lüdersvej 10)
2150 Nordhavn